top of page

Expansie

Some people dream of success. We make it happen.
Keystones tot Succes

 

Doelen stellen en meetbaar maken. Het gaat om het resultaat.  Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als je recht op je doel af wil dan gaat het om de kern. Dat is niet altijd makkelijk maar wel heel belangrijk. Wij helpen om moeilijke dingen makkelijk te maken, focus aan te brengen. Eenvoudige en leesbare planningen liefst op één A4 in duidelijke, gewone taal. En nog beter is het om dingen te visualiseren. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden en helpt je om de hoofdlijn te vinden en vast te houden.

Aanpak

 

We maken een plan over uw hoofddoel. Hoe ziet uw bedrijf er over vijf jaar uit? Welke strategische doelstellingen er zijn. Hoe we dat gaan bereiken en hoe uw organisatie en strategie eruit moeten zien.

 

Indien gewenst, werken we dat uit in een bedrijfsplan.

Het belangrijkste asspect is de financiële kant van uw droom. Om het juist vanuit een overzichtelijk financieel rekenmodel te toetsen worden de stappen glashelder. 
.

Strategie

 

In veel bedrijven heeft de operatie of productie de hoogste prioriteit. En dat is goed, want daar wordt het geld verdiend. Wil men meer efficiëntie, betere resultaten of groei realiseren, dan is focus door een heldere visie en strategie onmisbaar. Zonder voldoende focus regeert de waan van de dag. Implementatie van filosofieën kan op langere termijn alleen succesvol zijn, als het past bij de strategie en de doelen die men nastreeft. Visie, doelen en strategie vormen het fundament voor procesverbetering. Het ontwikkelen van succesvolle strategie is niet moeilijk maar vergt wel enige tijd en doorzettingsvermogen.

Klant aan het woord:

"Binnen zes maanden was de omzet verdubbeld en de winst weer gezond"

Gerard Dulierre, Ketenmanager mobiliteit

bottom of page